Dakonderhoud

U kunt door regelmatig uw dak te onderhouden veel problemen voorkomen en beginnende lekkages snel repareren. Niet alleen verlengt u de levensduur van uw dak, u zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat en niet vroegtijdig verouderd. Er is dakonderhoud dat u zelf kunt uitvoeren. Voor andere heeft u de hulp nodig van een dakdekker.

Neem telefonisch contact op met een dakdekker bij u in de buurt:


Noord-Holland

088 444 7646

Noord-Brabant

088 444 7602

Zuid-Holland

088 444 7692

Flevoland

088 444 7695

Wat kan ik zelf?

Een aantal dakonderhoud aspecten kunt u zelf uitvoeren:

  • controle van naadverbindingen
  • controle op beschadigingen, scheuren en andere afwijkingen
  • controleren of de dakgoot niet verstopt zit

Dakonderhoud uitbesteden

Dakonderhoud kost tijd. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om tijd te investeren in dakonderhoud. Laat de dakdekker het dakonderhoud voor u doen, u weet dan zeker dat het vakkundig zal gebeuren. Ook zullen gebreken dan gelijk aangepakt worden. De dakdekker kan voor veel ingezet worden. Hij weet alles van dakonderhoud en kan onder andere het volgende voor u doen:

  • het dak schoonvegen en het vuil weghalen
  • de dakranden en dakrandprofielen controleren en repareren
  • reparatie en controle van dakdoorvoeren
  • naadverbindingen repareren

Contact

Dakonderhoud is een vak apart en onze dakdekker kent zijn vak als geen ander. Soms zijn daklekkages niet gelijk herkenbaar, als u geen ervaring heeft met dakonderhoud kan het heel lang duren voordat u ontdekt waar de lekkage zit in uw dak. Het kan soms te laat zijn voor reparatie en uw zult veel meer moeten uitgeven aan het vervangen van uw dak. Laat het niet zover komen, neem contact op met de dakdekker van het Dakdekkersbedrijf Expert. Hij maakt voor u een advies op maat.