Daklekkage

Er zijn vele oorzaken voor daklekkage. Belangrijk is dat u zodra u een lek in uw dak ontdekt, er meteen wat aan doet. Het dak kan op een gegeven moment gaan rotten en instorten. Dit is een gevaarlijke situatie voor u en dit wilt u zeker voorkomen. Ook kunnen uw bezittingen beschadigd raken door water. Dakdekkersbedrijf Expert helpt u als u een plat dak heeft. Onze dakdekker is heel ervaren met reparaties van een plat dak en kan u leefomgeving weer aangenaam maken. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en komen vakkundig uw dak repareren.

Direct een dakdekker inschakelen? Neem telefonisch contact op met een dakdekker bij u in de buurt.


Noord-Holland

088 444 7646

Noord-Brabant

088 444 7602

Zuid-Holland

088 444 7692

Flevoland

088 444 7695

De oorzaak van daklekkage op een plat dak?

Vaak zien wij dat een lekkage als oorzaak heeft dat het dak ernstig verouderd is. Er is jarenlang geen onderhoud gepleegd aan het dak. Maar ook wordt regelmatig vergeten om de afvoer schoon te houden. Bladeren en vuil raken verstopt in de afvoer en het dak kan een lekkage ontwikkelen na verloop van tijd. Er zijn echter meer redenen voor het ontstaan van daklekkage. Zonlicht, regen en wind beïnvloeden ook de staat van uw dak. Wat vaak gebeurt met een plat dak is dat het water naar het laagste punt stroomt, vervolgens ontstaat daar een lek. Als u toch uw dak moet laten vervangen, isoleer dan ook gelijk. U kunt op lange termijn veel geld besparen met goede dakisolatie.

Hoe lang kan ik wachten met reparatie?

Laat een professionele dakdekker onderhoud plegen aan uw dak. Als u voor onderhoud zorgt, wordt een beginnende daklekkage snel opgespoord. Zo voorkomt u dat u opeens een grote renovatie moet laten doen en misschien wel u hele dak moet laten vervangen. Het is geen goed idee om lang te wachten. Wanneer u snel een dakdekker naar u dak laat kijken, heeft u kans dat een kleine reparatie voldoende is. U hoeft op deze manier minder uit te geven aan reparatie dan wanneer u er lang mee wacht. Het is niet altijd simpel om een daklekkage te vinden, soms is het direct zichtbaar, maar soms moet de dakdekker onderzoek doen naar de precieze plek van de lekkage. De dakdekker heeft vele manieren voor het vinden van daklekkage, informeer bij het dakdekkersbedrijf welke manieren zij gebruiken.

Hoe u een daklekkage kunt voorkomen?

Onderhoud plegen aan uw dak is belangrijk voor het voorkomen van daklekkage en het snel opsporen daklekkage. Dit kost u veel tijd en wij begrijpen het als u dat gewoon niet heeft. De dakdekker kan deze taak voor u overnemen en uw platte dak controleren op afwijkingen. Dakdekkersbedrijf Expert stuurt een dakdekker naar u toe die uw dak vakkundig onderhoudt, repareert of renoveert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.