Dakisolatie

U doet er goed aan te investeren in dakisolatie. Als uw dak goed geïsoleerd wordt, houdt u uw energierekening laag, Het verdiend zichzelf op deze manier terug, omdat u uw woning minder hoeft te verwarmen. Doordat u minder hoeft te stoken, belast u het milieu ook minder. Het plaatsen van isolatie zal uw huis meer waard laten worden. Het zorgt ervoor dat de warmte niet meer door het dak naar buiten verdwijnt. Uw leefomstandigheden zullen positief worden beginvloed door dakisolatie, u zult uw woonruimte voortaan altijd op de perfecte temperatuur krijgen en behouden.

Neem telefonisch contact op met een dakdekker bij u in de buurt:


Noord-Holland

088 444 7646

Noord-Brabant

088 444 7602

Zuid-Holland

088 444 7692

Flevoland

088 444 7695

Verschillende vormen van dakisolatie

Zorg ervoor dat u een dakdekker vindt die erkend is. U weet dan tenminste zeker dat uw isolatie juist geplaatst wordt. De dakdekker bekijkt uw dak en kan achterhalen wat de beste isolatiemethode is voor u. Hij kan tevens zien hoe de dakisolatie het beste aangebracht moet worden. Er zijn verschillende werkwijzen voor een plat of schuin dak. De materialen die worden gebruikt voor isolatie zijn onder andere steenwol, aluminium noppenfolie, hardschuim en glaswol. Het is van belang dat u aan de dakdekker vertelt of u uw zolderruimte stookt. Hij wil voordat hij aan het werk gaat graag weten wat u voor dak precies heeft en of u zelf veranderingen heeft gemaakt om het vocht tegen te gaan. Alle soorten dakisolatie hebben specifieke kenmerken. U kunt zich het beste laten adviseren door een ervaren en erkend dakdekker.

Weten wat het kost?

Dakisolatie is een vak apart. Een specialist kan u adviseren en de dakisolatie vakkundig voor u plaatsen. Deze vorm van isolatie kan u veel geld besparen in te toekomst, overweeg om bij ons een prijsopgave aan te vragen. Wij verplichten u aan niets wanneer u een prijsopgave bij ons aanvraagt. Deze service is kosteloos, de dakdekker kan u direct komen helpen met uw dakisolatie als u heeft besloten om van onze diensten gebruik te willen maken.