Dakdekker Huizen
 
 

Dakdekker Huizen

Bent u zich aan het oriënteren, of zoekt u een professionele dakdekker? Via ons dakdekkersbedrijf vindt u de vakman uit Huizen. Het dak is een essentieel onderdeel van uw huis, maar tegelijkertijd ook erg kwetsenbaar. Is er iets mis met uw dak, of is onderhoud écht nodig? Dan is het zaak om in actie te komen. Wanneer u een lekkage constateert moet u meteen bellen, dat voorkomt extra schade. Via het telefoonnummer 088 444 7646 komt u gelijk in contact met een dakdekker uit uw regio. Het dakdekkersbedrijf staat dan binnen mum van tijd bij u op de stoep.

Voor alle reparaties aan uw dak!

Ons dakdekkersbedrijf uit Huizen helpt u bij al uw reparaties. Wij helpen u altijd verder, ongeacht het type dak, de dakbedekking of het probleem. Naast het repareren helpen wij u ook graag bij dakonderhoud en een complete dakrenovaties. Bij een plat dak is de oplossing van een daklekkage vaak het vervangen van een deel van de dakbedekking. Bij een hellend dak herschikt de dakdekker de dakpannen, of hij vervangt de kapotte pannen. Door de jarenlange ervaring en de geavanceerde apparatuur van onze dakdekker, wordt de oorzaak van de daklekkage snel opgespoord. Samen met u kiest de vakman een passende oplossing.

Vakkundig dakdekkersbedrijf

Er bestaan een hoop dakdekkers, maar vakwerk is in deze sector essentieel. Door onze strenge selectieprocedure kunnen dakdekkers zich niet zomaar bij ons aansluiten. Zo garanderen wij kwaliteitswerk. De dakdekker uit Huizen let op ieder klein detail, aangezien deze kleine details later extra onderhoud vereisen. Dat willen wij voorkomen. Door de jarenlange ervaring van ons dakdekkersbedrijf weet u zeker dat u kwaliteit krijgt, tegen een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar de exacte kosten van dakonderhoud, reparatie, of dakrenovatie? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat.

24/7 service: 088 444 7646

Bij een daklekkage is adequaat handelen essentieel. Dat geldt voor u én de dakdekker. Het is van belang dat u belt met onze 24/7 service, op 088 444 7646. Zo weet u zeker dat er zo snel mogelijk een dakdekker bij u in Huizen langskomt. De dakdekker lost de lekkage vakkundig op, zodat extra schade wordt voorkomen. Wilt u eerst een prijsindicatie ontvangen? Vul dan het offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Naam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

 
Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan contact op met ons dakdekkersbedrijf uit Huizen. Wij verhelpen uw daklekkage, plaatsen nieuwe dakbedekking of realiseren dakonderhoud.

Daklekkage

Daklekkage Huizen

Een daklekkage komt altijd ongelegen. Ziet, of vermoedt u een daklekkage? Dan is het van belang dat u een dakdekkersbedrijf uit Huizen inschakelt. Een daklekkage kan ontstaan na een hevige storm of onweersbui. Het komt echter tevens vaak voor dat de daklekkage ontstaat door oude dakbedekking. Repareren is altijd mogelijk, maar als het om erg oude dakbedekking gaat is een dakrenovatie een betere oplossing. Dat bespaart u kosten van het dakonderhoud en de reparaties.

Dakbedekking

dakrenovatie Huizen

Heeft uw dak in Huizen nieuwe bedekking nodig? Wij kunnen uw dakbedekking repareren of vervangen. Bij een platte overdekking gebruikt men vaak de materialen: PVC, bitumen en EPDM. Elk materiaalsoort heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Benieuwd naar welke bedekking in uw geval het beste is? Onze dakdekker informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden. Ook de dakbedekking van uw hellend dak, denk aan dakpannen en riet, is bij ons in goede handen.

Dakgoten

dakgoten Huizen

Uw dakgoten moeten in optimale staat zijn om lekkages te voorkomen. Verstopte dakgoten kunnen namelijk een daklekkage tot gevolg hebben, met de bijbehorende schade. Wij raden daarom aan dat u tijdens uw dakonderhoud ook de dakgoten laat controleren. De dakdekker verwijdert eventueel ophopend vuil en voorkomt verstoppingen in de afvoer. Ons dakdekkersbedrijf uit Huizen repareert of vervangt uw dakgoten. De dakdekker geeft u graag advies over de mogelijkheden.

 

 

Plat dak lekt

plat dak Huizen

Helaas is lekkage bij een plat dak een veelvoorkomend probleem. De oorzaak? Veelal is oud, versleten bitumen de boosdoener. Ook het lopen op het dak kan een oorzaak zijn. Daarnaast ziet onze dakdekker vaak een verstopte afvoer. Het is van belang om het probleem snel op te laten lossen door een dakdekkersbedrijf. Heeft u de overkapping al meerdere keren laten repareren? Dan is het van belang dat u dakrenovatie (met EPDM) overweegt. Dat scheelt u op de lange termijn veel kosten.

Dakpannen vervangen

dakpannen plaatsen Huizen

Zijn er veel dakpannen stuk of poreus? Of moet er isolatie worden aangebracht? Met een nieuwe laag pannen ziet uw woning er weer als nieuw uit. In Nederland worden met name betonnen en keramische pannen gebruikt. De betonnen dakpannen kunt u laten voorzien van een kleurcoating. Deze pannen zijn relatief goedkoop en groot, waardoor het leggen eenvoudig is. De keramische variant heeft een erg lange levensduur en is geschikt bij lastige daken.

Rieten dak

rietdekker Huizen

Spreekt de uitstraling van een rieten overdekking u aan? Of wilt u met goed onderhoud de levensduur van uw rieten bekapping in Huizen verlengen? Wij plaatsen uw rieten dakbedekking of plegen dakonderhoud. Riet wordt steeds populairder. Het brandgevaar is minimaal geworden en de unieke uitstraling geeft een waardevermeerdering aan uw huis. Tegenwoordig plaatst men riet voornamelijk op een schroefdak. Dit is een gesloten dakconstructie waarop het riet wordt aangebracht.

 

 

Schoorsteen voegen

schoorsteen voegen Huizen

Wanneer de schoorsteen van uw huis in Huizen oud voegwerk heeft, is het van belang dat u de schoorsteen van nieuwe voegen laat voorzien. De loszittende voegen kunnen namelijk lekkages veroorzaken. U kiest zelf het type voeg uit die het beste bij uw huis past. Als toevoeging aan dit dakonderhoud controleert men ook de gecementeerde bovenplaat van de schoorsteen. Zo zorgt ons dakdekkersbedrijf er voor dat u een mooie en veilige schoorsteen krijgt.

Dakrenovatie

dak vervangen Huizen

Heeft uw overkapping zijn beste tijd gehad? Als de constructie nog wel in goede staat is, dan is het vervangen van dakbedekking genoeg om de overdekking nieuw leven in te blazen. Dit bespaart u een hoop zorgen en u vergroot uw wooncomfort. Onze dakdekker uit Huizen adviseert u graag welk type dakbedekking bij uw plat of hellend dak het meest geschikt is. Door het doen van een offerteaanvraag krijgt u een exacte prijsindicatie. Zo kunt u jarenlang genieten van uw renovatie.

EPDM dakbedekking

dakonderhoud Huizen

Onze dakdekker werkt tijdens een dakrenovatie graag met EPDM. Het hightech, synthetisch rubber is elastisch, plat en bestand tegen de weersinvloeden. Daarnaast is het een groot voordeel dat men EPDM op maat snijdt. Zo zijn er geen onnodige kieren, die op den duur een lekkage kunnen veroorzaken. Dakrenovatie met EPDM zorgt ervoor dat u in de toekomst de overdekking kunt voorzien van een groendak. Het materiaal is namelijk wortelbestendig.

 
 
Heeft u last van daklekkage in uw huis in Huizen? Dan is het zaak dit zo snel mogelijk te verhelpen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel ons vandaag nog op: 088 444 7646!

Comments are closed.