Dakdekker Expert Heerhugowaard
 
 

Dakdekker Heerhugowaard

Dakdekkersbedrijf Expert is uw partner voor het vinden van een vakkundige dakdekker in Heerhugowaard. Wij werken alleen samen met de beste specialisten, die u door hun jarenlange ervaring op een efficiënte wijze kunnen helpen. Iedere dakdekker van ons dakdekkersbedrijf in Heerhugowaard kan u helpen bij zowel het oplossen van een daklekkage als het aanleggen van een compleet nieuwe dakbedekking. U kunt ons direct bereiken via 088 444 7646, waarna u één van onze medewerkers aan de lijn krijgt. Indien gewenst, kunnen wij meteen een dakdekker uw richting op sturen om de daklekkage te verhelpen!

Dakonderhoud en reparatie

Het dakonderhoud van uw bekapping is iets waaraan u de benodigde aandacht moet besteden. Wanneer u uw overdekking ieder jaar laat onderhouden, zorgt u ervoor dat deze altijd voorzien is van de hoogste standaarden. Hierdoor blijft de isolatiewaarde hoog en voorkomt u een daklekkage. Losliggende overlappingen worden tijdens het dakonderhoud gerepareerd, en de dakgoten worden geleegd. Zo verlengt u de levensduur van de overdekking. Heeft u echter een reparatieklus in plaats van dakonderhoud, dan helpen wij u ook graag aan een dakdekker. De specialisten in Heerhugowaard staan dag en nacht voor u klaar bij dakonderhoud en reparatie.

Vakkundig dakdekkersbedrijf

Wij zijn een vakkundig dakdekkersbedrijf, wat inhoudt dat wij precies weten op welke manier we u in Heerhugowaard het beste kunnen helpen. Doordat wij streng zijn in het selectieproces, waarborgen we de kwaliteit van ons werk. Al onze specialisten hebben dan ook jarenlange ervaring en zijn voorzien van een degelijke opleiding. Hierdoor weten ze korte metten te maken met iedere daklekkage in Heerhugowaard! Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Betaalt u de hoofdprijs? Absoluut niet. Vraag een offerte aan en ontdek de aantrekkelijke prijzen.

24 uurservice: 088 444 7646

Hebt u een daklekkage? Zoals u weet kan een daklekkage een hoop schade met zich meebrengen. Het is daarom van belang dat er zo snel mogelijk een dakdekkersbedrijf bij u op de stoep staat. U kunt ons 24 uur per dag bereiken via 088 444 7646. Wij sturen direct een dakdekker naar uw adres in Heerhugowaard! Wilt u eerst een prijsopgave ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Zo doet u een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag van een dakdekker in Heerhugowaard. U ontvangt onze offerte op maat en kunt vervolgens in alle rust ons voorstel bekijken.

Offerte aanvragen

Naam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

 
Heeft u een klus voor een dakdekker in Heerhugowaard? Neem dan contact op met de specialisten van dakdekkersbedrijf Expert. Wij geven u graag een kwaliteitsadvies toegespitst op uw situatie!

Daklekkage

Daklekkage Heerhugowaard

Een daklekkage is erg vervelend. U kijkt misschien op tegen de kosten en laat het daarom eerst maar even zitten. Dat is onverstandig, aangezien u dan de kans loopt dat de daklekkage zich uitbreidt, waardoor de reparatiekosten zullen stijgen. Neem daarom contact op met ons dakdekkersbedrijf via 088 444 7646. Wij helpen u direct aan een ervaren dakdekker! De vakman vertelt u graag welke vorm van reparatie in uw geval passend is en kan een goede indicatie van de kosten geven.

Dakbedekking

bitumen dakbedekking

Bij iedere woning hoort een ander soort dakbedekking. Ons dakdekkersbedrijf weet dit en adviseert u graag over de materiaalkeuze bij uw bedaking. Het plat of hellend dak wordt voorzien van de juiste bedekking. Van EPDM tot aan riet, wij leveren het materiaal en bedekken uw overkapping. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. Door het contactformulier in te vullen, kunt u vrijblijvend een offerteaanvraag doen.

Dakgoten

dakgoten Heerhugowaard

Schone dakgoten zijn erg belangrijk voor uw overkapping. Het regenwater kan dan goed wegstromen. Ons dakdekkersbedrijf uit Heerhugowaard ziet vaak verstopte dakgoten, waardoor de goot overloopt. Dat zorgt op den duur voor een daklekkage. Bij een plat dak zijn er meestal geen dakgoten. Het regenwater wordt dan opgevangen door het dak zelf en het stroomt rechtstreeks naar een afvoerpijp. Behoefte aan dakonderhoud of meer weten? Ons dakdekkersbedrijf helpt u graag.

 

 

Plat dak lekt

plat dak lekkage Heerhugowaard

Lekt uw plat dak? Laat het dan snel repareren door een dakdekker uit Heerhugowaard, dat voorkomt schade aan uw dakconstructie en het isolatiemateriaal. Het opsporen en repareren van een daklekkage is precisiewerk. Bij kleine lekkages benut de dakdekker reparatiepasta, of hij plaatst een nieuwe laag dakbedekking. De meest voorkomende oorzaak van lekkage op een plat dak? Met name oud, versleten bitumen is vaak de oorzaak. Daarnaast is de afvoer vaak verstopt.

Dakpannen vervangen

dakpan kapot Heerhugowaard

Het vervangen van uw dakpannen heeft een positief effect op de waarde van uw woning in Heerhugowaard. Door de nieuwe dakpannen ziet uw huis er weer als nieuw uit. In Nederland worden met name betonnen en keramische dakpannen gebruikt. De betonnen variant is de goedkoopste vorm van dakbedekking bij uw hellend dak. Daarnaast zijn ze groot van formaat, waardoor ze erg eenvoudig te plaatsen zijn. De keramische dakpannen hebben een erg lange levensduur.

Rieten dak

rieten dak plaatsen

Riet wordt als dakbedekking steeds populairder. Dit komt mede omdat het brandgevaar aanzienlijk kleiner is geworden en veel mensen de unieke uitstraling van riet erg waarderen. Bij een rieten dak zijn in feite twee constructies mogelijk: het open, traditionele dak en het gesloten dak, wat men ook wel een schroefdak noemt. Bij de eerste constructie wordt het riet op de rietlatten gebonden. Bij het schroefdak brengt de dakdekker het riet aan op een dichte ondergrond.

 

 

Schoorsteen voegen

schoorsteen verwijderen

Oude schoorstenen hebben vaak poreuze voegen die aan het verzanden zijn. In het regenachtige klimaat van Nederland kan dat lekkage veroorzaken. Water kan dan via het rookkanaal naar beneden komen en het gehele metselwerk aantasten. Dat moet u absoluut voorkomen. Helemaal als u een haard, of houtkachel aansluit op het schoorsteenkanaal. Door de verzanding van de voegen kan de rook terugslaan en is koolstofmonoxide vergiftiging dus een risico.

Dakrenovatie

dak renoveren Heerhugowaard

Heeft u uw bekapping al een aantal keren moeten repareren? Of constateert u dat de conditie van de overkapping niet optimaal meer is? Dan is het van belang dat u een dakrenovatie uit laat voeren. Opknappen is dan slechts een tijdelijke oplossing. Tijdens de dakrenovatie wordt uw dakbedekking volledig, of deels vervangen waardoor alles weer jarenlang is beschermd tegen de weersinvloeden. Heeft u nog geen dakisolatie? Overweeg dan de combinatie met dakrenovatie.

EPDM dakbedekking

epdm dakbedekking repareren

EPDM is een ideale dakbedekking bij platte daken. De levensduur van EPDM rubberfolie is veel hoger dan dat van bitumen. Zo gaat EPDM zo’n 50 jaar mee en bitumen 25 tot 35 jaar. Daarnaast is het een stuk milieuvriendelijker dan bitumen. Het is tevens een goede ondergrond om bij een groendak te gebruiken. Het materiaal is onderhoudsvrij en scheurt niet. Daarnaast droogt het op den duur niet uit. Ons dakdekkersbedrijf voorziet uw overkapping graag van EPDM.

 
 
Is er een dakpan van het dak gewaaid in Heerhugowaard en heeft u hierdoor daklekkage? Of is het plat dak van uw uitbouw nodig aan vervanging toe? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel ons vandaag nog op: 088 444 7646!

Comments are closed.