Dakdekker Flevoland
 
 

Dakdekker Flevoland

Heeft u behoefte aan een goedkope, professionele dakdekker? Via ons komt u in aanraking met een professioneel dakdekkersbedrijf. De dakdekker uit Flevoland kan u met uiteenlopende werkzaamheden helpen: van het plegen van dakonderhoud tot en met het aanbrengen van EPDM tijdens de dakrenovatie. Doordat wij hoge eisen stellen leveren de aangesloten dakdekkers kwaliteitswerk. Ze zijn op de hoogte van de recente ontwikkelingen en geven advies over welk type dakbedekking bij u in Flevoland het beste is. Constateert u een daklekkage? Onderneem dan snel actie en bel de spoedlijn, op: 088 444 7695. Ons dakdekkersbedrijf lost de daklekkage effectief en vakkundig op.

Voor alle reparaties aan uw dak!

Uw overkapping moet u het hele jaar beschermen tegen de Nederlandse weersinvloeden. Goed dakonderhoud is dus essentieel. Ons dakdekkersbedrijf helpt u bij alle reparaties. Wij onderhouden en repareren zowel platte daken, als hellende daken. Een platte overkapping, met oude bitumen dakbedekking, is erg gevoelig voor daklekkage. Heeft u een daklekkage? Ons dakdekkersbedrijf uit Flevoland lost het tegen een scherp tarief op. Benieuwd naar de exacte kosten van het dakonderhoud of de dakrenovatie? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Vakkundig dakdekkersbedrijf

Vakwerk tegen een gunstig tarief, dat staat bij ons voorop. Wij hanteren een streng selectieproces, waardoor een dakdekker zich niet zomaar bij ons kan aansluiten. Zo weten wij zeker dat we kwaliteit leveren. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een daklekkage permanent op moeten lossen. Doordat wij alleen met hoogwaardige materialen werken zorgen wij voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke dakbedekking. De dakdekker besteedt aan ieder klein detail aandacht, zodat de afwerking optimaal is. Dat voorkomt extra dakonderhoud en lekkages.

24/7 service: 088 444 7695

Heeft u last van een daklekkage? Onderneem dan snel actie, zodat u verdere schade voorkomt. U kunt ons dakdekkersbedrijf 24 uur per dag bereiken via 088 444 7695. Wij zorgen ervoor dat er dan zo snel mogelijk een dakdekker naar uw adres in Flevoland komt. Wilt u liever eerst precies weten wat de kosten zijn? Vul dan geheel gratis en vrijblijvend het offerteformulier in. Wij sturen u dan een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

 
Wilt u uw dak onderhouden of vakkundig een daklekkage laten repareren? De ervaren dakdekker van het dakdekkersbedrijf uit Flevoland staat voor u klaar!

Daklekkage

Daklekkage Flevoland

Daklekkage is erg vervelend en heeft nare gevolgen als u er niets aan doet. Zo kan er schimmel en houtrot ontstaan, natte isolatie en zelfs kortsluiting. Iets wat u absoluut wilt voorkomen. Een daklekkage kan veel oorzaken hebben. Zo kan er ergens een slijtage plek zitten bij een voeg in de schoorsteen of er kan een dakpan verschoven zijn. Het is van belang dat u deze problemen adequaat oplost. Zo voorkomt u extra schade.

Dakbedekking

dak reparatie Flevoland

Welke vorm van dakbedekking u ook heeft in Flevoland, wij kunnen het repareren en vervangen. Is uw overkapping toe aan nieuwe bedekking? Dan vertelt onze dakdekker u graag wat de voordelen en nadelen zijn van de diverse soorten materialen. Bij een platte overdekking zijn de meest voorkomende materialen: bitumen, PVC en EPDM. Bij een hellend dak gebruikt men voornamelijk dakpannen, metaalplaten en riet.

Dakgoten

dakgoot lekt Flevoland

Het is belangrijk dat uw dakgoten schoon en lekvrij zijn. Uw overdekking en dakgoten hebben het hele jaar veel te verduren. Bladeren hopen zich op, de naden tussen de dakgoten kunnen lekken of de gehele afvoer kan verstopt raken. Deze problemen in de dakgoten zetten zich door naar de overkapping. Het water kan niet meer weglopen en het blijft op uw plat dak liggen. Dit heeft dan vaak een lekkage tot gevolg.

 

 

Plat dak lekt

plat dak onderhouden

Een plat dak, voorzien van oud bitumen, is erg kwetsbaar. Keer op keer repareren is dan niet altijd verstandig. Advies is dan dat u uw plat dak laat voorzien van een naadloze bedekking uit één groot stuk. Zo verkleint u de kans op lekkage aanzienlijk. De kosten van het repareren of vervangen van dakbedekking verschilt per situatie. Wilt u de exacte prijs van het dakdekkersbedrijf weten? Vul dan het offerteformulier in.

Dakpannen vervangen

dakpannen vervangen Flevoland

Dakpannen hebben over het algemeen een langere levensduur dan de overige soorten dakbedekking. Toch is het soms van belang dat u de pannen laat vervangen. Ze passen niet meer bij de uitstraling van het huis in Flevoland, of ze zijn versleten. Een nieuwe laag pannen laat uw woning weer stralen. Kiest u betonnen dakpannen? Of toch de keramische variant? De betonnen variant is het goedkoopste. De keramische variant heeft de langste levensduur.

Rieten dak

rieten dak Flevoland

Overweegt u een rieten bekapping, of wilt u het riet goed onderhouden? Het dakdekkersbedrijf uit Flevoland is u graag van dienst. Vakmanschap is hierbij vereist, dus wij sturen de meest geschikte dakdekker naar uw adres. De dakdekker creëert een schroefdak. Dit is een gesloten dakconstructie, waarop het riet wordt aangebracht. Deze constructie is extra brandwerend. Bij rieten daken adviseren wij elke vijf jaar dakonderhoud.

 

 

Schoorsteen voegen

voegwerk schoorsteen

Brokkelen de voegen van uw schoorsteen af? Dan is het van belang dat u actie onderneemt en schoorsteenlekkage voorkomt. De temperatuur verschillen en de weersinvloeden hebben de schoorsteenvoegen aangetast. Onze dakdekker voorziet uw schoorsteen snel en vakkundig van nieuwe voegen. De dakdekker kijkt tevens naar de bovenplaat van de schoorsteen, aangezien die dan ook vaak aan vervanging toe is. Daarnaast controleert hij het lood rondom de schoorsteen.

Dakrenovatie

dakrenovatie Flevoland

Uw bestaande overdekking in Flevoland laten renoveren door een dakdekker is in veel gevallen goedkoper dan het dak laten vervangen. Wanneer de dakconstructie nog in orde is kunt u ervoor kiezen om alleen de bedekking te vernieuwen tijdens de dakrenovatie. Breng dan eventueel ook isolatie aan. Het is daarnaast slim om tijdens de dakrenovatie meteen een dakraam te plaatsen. Zo kunt u de werkzaamheden combineren. Nog een optie is een overzetdak. Dat scheelt afbraakwerk.

EPDM dakbedekking

dakdekkersbedrijf Flevoland

Ons dakdekkersbedrijf uit Flevoland werkt bij een plat dak graag met EPDM. Deze vorm van bedekking is erg duurzaam en onderhoudsvrij. Het is een synthetisch rubber dat volledig op maat wordt gesneden. Zo zijn er geen naden, waardoor de kans op lekkage minimaal is. Overweegt u nu of in de toekomst een groendak? Met EPDM als basis kan er groen aan uw overdekking worden toegevoegd. Het rubber is namelijk wortelbestendig. Laat u adviseren door onze vakman!

 
 
Sijpelt er vocht naar binnen via uw schoorsteen? Of is het plat dak van uw dakkapel niet meer goed? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel ons vandaag nog op: 088 444 7695!

Comments are closed.