Dakdekker Den Helder
 
 

Dakdekker Den Helder

Dakdekkersbedrijf Expert staat ook in Den Helder voor u klaar en helpt u met alle werkzaamheden met betrekking tot uw dakbedekking. Zoekt u naar een professionele dakdekker met jarenlange ervaring, dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres! Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in hun vak en leveren na iedere klus een fantastisch eindresultaat op. Hebt u een daklekkage? Wacht dan nooit langer en neem direct contact op via 088 444 7646. Wij sturen meteen een dakdekker uw richting op.

Onderhoud en reparatie

Een overkapping heeft van tijd tot tijd dakonderhoud nodig. Uiteraard kan iedere aan ons dakdekkersbedrijf gelieerde dakdekker u helpen met kwaliteitsonderhoud. Wij raden u aan om een onderhoudscontract op te stellen, waarin u zichzelf verzekert van periodiek dakonderhoud in Den Helder. Denk aan het reinigen van de dakgoten en het uitvoeren van kleine reparaties. Zo verlengt u de levensduur van de overdekking. Is repareren echter snel nodig (bijvoorbeeld bij een daklekkage), dan kunnen wij u ook snel van dienst zijn. Dakdekker Expert; snel, efficiënt, maar met kwaliteit hoog in het vaandel.

Dakdekkersbedrijf met 24/7 service

Op sommige momenten hebt u direct een dakdekker nodig. Door stormschade, een los gewaaid dakdeel, of verstopte dakgoten kan er een daklekkage ontstaan. Merkt u een daklekkage op in uw woning, dan is het verstandig dat u meteen aan de bel trekt, zodat de daklekkage zich niet uitbreidt. Dakdekkersbedrijf Expert is zo’n bedrijf waar u dag en nacht kan aankloppen. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen via 088 444 7646, waarna wij een vakkundige dakdekker naar uw adres sturen! Binnen mum van tijd is het probleem vakkundig opgelost.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze gunstige tarieven van een dakdekker in Den Helder? Wilt u weten wat ons dakdekkersbedrijf bij u kan betekenen? Vul dan gratis het contactformulier in en doe geheel vrijblijvend een offerte-aanvraag. Wanneer u onze offerte op maat hebt ontvangen, kunt u thuis op de bank ons aantrekkelijk voorstel bekijken. Dakdekkersbedrijf Expert in Den Helder; kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Let bij de offerte op de kosten van de dakbedekking, de werkzaamheden, de eventuele kosten per vierkante meter en hoelang u garantie op de werkzaamheden heeft.

Offerte aanvragen

Naam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

 
Heeft u een daklekkage? Wilt u nieuwe bedaking? Op zoek naar een gedegen dakdekker? De specialisten van ons dakdekkersbedrijf in Den Helder staan voor u klaar! Bel ons op: 088 444 7646.

Daklekkage

Daklekkage Den Helder

Kampt u met een daklekkage in Den Helder? Laat hier dan direct iets aan doen, zodat deze daklekkage niet groter zal worden. Door het snel handelen voorkomt u daarnaast blijvende schade aan de constructie. Houtrot, schimmel, natte isolatie en kortsluiting zijn een aantal nare gevolgen die kunnen ontstaan bij daklekkage. Wanneer u direct contact opneemt met een dakdekker in Den Helder via 088 444 7646 voorkomt u hoge reparatiekosten.

Dakbedekking

dakbedekking Den Helder

Bent u op zoek naar het beste type dakbedekking? Welke materiaalsoort het beste bij uw woning past, hangt af van het type woning en uw persoonlijke wensen. Bij een platte overdekking wordt bitumen, PVC, EPDM of een groendak toegepast. Bij een hellend dak wordt dakbedekking als pannen, metaalplaten of riet gebruikt. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden bij u thuis in Den Helder!

Dakonderhoud

dakonderhoud Den Helder

Het is belangrijk dat u uw dak zo nu en dan laat voorzien van grondig onderhoud, zodat u blijft genieten van de hoogste isolatiewaarden. Daarnaast voorkomt u dure reparaties en verhoogt u de levensduur van de overkapping. De dakdekker uit Den Helder inspecteert de overdekking en reinigt eventueel de dakgoten. Ter preventie voert men tevens kleine reparaties uit. Maak gebruik van de service van ons dakdekkersbedrijf.

 

 

Plat dak lekt

plat dak lekt

Constateert u vochtplekken? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een daklekkage. De meest gebruikte materialen bij een plat dak zijn bitumen en EPDM. Uit ervaring van onze dakdekker blijkt dat in de meeste gevallen een lekkend plat dak ontstaat door oud en uitgedroogd bitumen. Daarnaast zijn verstoppingen van de dakgoten of regenafvoer vaak een oorzaak van daklekkage. De loodsranden van het plat dak moeten tevens goed aansluiten.

Dakpannen vervangen

dakpannen vervangen Den Helder

Wilt u uw bekapping voorzien van nieuwe dakpannen? Dat loont, want naderhand ziet uw overdekking er weer als nieuw uit. U kunt een leven lang genieten van de dakpannen. In Den Helder worden met name betonnen en keramische pannen gebruikt. Het verschil? De betonnen variant is vaak iets voordeliger. De keramische dakpannen hebben een lange levensduur en zijn erg geschikt bij daken met veel onderbrekingen.

Rieten dak

rieten dak

Riet geeft een unieke uitstraling. Ook geeft het riet een natuurlijke isolatie. Nadeel van een rietendak is dat u het wel regelmatig moet onderhouden. Tijdens het dakonderhoud verwijdert de dakdekker mossen en algen. De mossen en algen vormen namelijk na verloop van tijd een dichte laag. Hierdoor blijft het rieten dak na een regenbui langer nat. Dat heeft rotting tot gevolg. Regelmatig dakonderhoud is dus van belang voor de levensduur.

 

 

Schoorsteen voegen

schoorsteen voegen Den Helder

Uw schoorsteen heeft te maken met grote temperatuurverschillen. Daarnaast heeft de schoorsteen te kampen met diverse weersinvloeden. Een oude schoorsteen, met slechte voegen is vaak de bron van lekkage. De voegen verzanden en houden het water niet meer tegen. Wanneer kleine reparaties niet meer mogelijk zijn is het van belang dat de dakdekker de schoorsteen opnieuw voegt. De bovenplaat van de schoorsteen wordt tevens gecontroleerd. Die vertoont na al die jaren vaak scheurtjes.

Dakrenovatie

dakrenovatie Den Helder

Bent u nog tevreden met de huidige overkapping, maar is een dakrenovatie wenselijk? Het is vervelend als u steeds kleine reparaties moet uitvoeren. Met een kleine, of grondige dakrenovatie blaast ons dakdekkersbedrijf uw dak weer nieuw leven in. Welke werkzaamheden tijdens een dakrenovatie worden uitgevoerd hangt uiteraard af van de situatie. Zo brengt het dakdekkersbedrijf nieuwe boeiboorden aan, of nieuw dakbeschot. Ook worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd en wordt er eventueel dakisolatie aangebracht.

EPDM dakbedekking

epdm dakbedekking

EPDM dakbedekking is in feite een hightech synthetisch rubber. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het dakdekkersbedrijf het op maat krijgt aangeleverd. De kans op lekkage is dus aanzienlijk kleiner. Het materiaal is volledig onderhoudsvrij en beloopbaar. De dakbedekking is uiterst duurzaam en recyclebaar. Doordat EPDM wortelbestendig is vormt het een goede basis bij een groendak. Wilt u nu, of in de toekomst een groendak creëren in Den Helder? Dan is dat dus gewoon mogelijk!

 
 
Is er een dakpan van het dak gewaaid in Den Helder en heeft u hierdoor daklekkage? Of is het plat dak van uw uitbouw nodig aan vervanging toe? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel ons vandaag nog op: 088 444 7646!

Comments are closed.