Dakdekker Expert
 
 

Dakonderhoud

U kunt door regelmatig uw dak te onderhouden veel problemen voorkomen en beginnende lekkages snel repareren. Niet alleen verlengt u de levensduur van uw dak, u zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat en niet vroegtijdig verouderd. Er is dakonderhoud dat u zelf kunt uitvoeren. Voor andere heeft u de hulp nodig van een dakdekker.

Wat kan ik zelf?

Een aantal dakonderhoud aspecten kunt u zelf uitvoeren:

  • controle van naadverbindingen
  • controle op beschadigingen, scheuren en andere afwijkingen
  • controleren of de dakgoot niet verstopt zit

Dakonderhoud uitbesteden

Dakonderhoud kost tijd. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om tijd te investeren in dakonderhoud. Laat de dakdekker het dakonderhoud voor u doen, u weet dan zeker dat het vakkundig zal gebeuren. Ook zullen gebreken dan gelijk aangepakt worden. De dakdekker kan voor veel ingezet worden. Hij weet alles van dakonderhoud en kan onder andere het volgende voor u doen:

  • het dak schoonvegen en het vuil weghalen
  • de dakranden en dakrandprofielen controleren en repareren
  • reparatie en controle van dakdoorvoeren
  • naadverbindingen repareren

Contact

Dakonderhoud is een vak apart en onze dakdekker kent zijn vak als geen ander. Soms zijn daklekkages niet gelijk herkenbaar, als u geen ervaring heeft met dakonderhoud kan het heel lang duren voordat u ontdekt waar de lekkage zit in uw dak. Het kan soms te laat zijn voor reparatie en uw zult veel meer moeten uitgeven aan het vervangen van uw dak. Laat het niet zover komen, neem contact op met de dakdekker van het Dakdekkersbedrijf Expert. Hij maakt voor u een advies op maat.

Selecteer provincie

Om u in contact te brengen met de dichtstbijzijnde specialist vragen wij u om de provincie te selecteren waar de werkzaamheden dienen te worden verricht.

Dakdekker Noord-Holland

Dakdekker Zuid-Holland

Dakdekker Utrecht

Dakdekker Flevoland
 
Expert staat dag en nacht voor u klaar. Wel zo makkelijk in het geval van een acute situatie! Wij zijn dag en nacht bereikbaar via 088 444 7695.

Comments are closed.